TIJORAT BANKLARIDA KORPORATIV BOSHQARUV TIZIMINING SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Dexkonova Saida Nurmuhammatovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada tijorat banklarida korporativ boshqaruv tizimini yanada takomillashtirish orqali tijorat banklarida korporativ boshqaruvning mavjud holatini tahlil qilish, uning samaradorligini oshirish yo‘llarini aniqlash va ilmiy-amaliy takliflarni shakllantirishga qaratilgan.