O‘QUVCHILARNI AKSIOLOGIK YONDASHUV ASOSIDA MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYALASHNING PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA - Kadirova Masturaxon Djamoldinovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’quvchilarni tarbiyalashda ijtimoiy-iqtisodiy, ma’naviy axloqiy rivojlanishi ko‘p jihatdan kamol toptirishga, uni yangi ijtimoiy munosabatlarga erkin kirisha oladigan, umuminsoniy qadriyatlarni e’tirof etadigan, ma’naviy-axloqiy qadriyatlarga yo‘nalgan ijtimoiy faol, yuqori madaniyatli, malakali kadrlar qilib tarbiyalashda interfaol metodlardan foydalanish nazarda tutilgan.