TALABALARDA OMMAVIY SPORT TADBIRLARINI TASHKIL QILISH VA O‘TKAZISH KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHNING INNOVATTSION YONDASHUVI. - Anorqulov Baxtiyor Norqul o‘g‘li, (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Talaba-yoshlar orasida ommaviy sportni targ‘ib qilish hamda talabalarning bo‘sh vaqtlarini mazmunli tashkil qilish borasidagi izlanishlar haqida fikrlar yuritilgan. Ommaviy jismoniy tarbiya va sport tadbirlari o‘zining yo‘nalishiga qarab, o‘quv mashg‘ulot, sport musobaqalariga bo’linadi.