ХАМЕРИОН ИЛИ КИПРЕЙ- CHAMAERION ANGUSTIFOLIUM - Боймурадов Эсан Суюнович; Хасанова Гулбахор Рахматуллаевна (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Inson salomatligi muammosi zamonaviy tibbiyotning dolzarb muammolaridan biri hisoblanadi. Shuning uchun oziq-ovqat o'simliklari millionlab odamlarning sog'lig'ini saqlash, yaxshilash va mustahkamlashda muhim rol o'ynaydi.