BOLALARNING TIPIK VA ATIPIK RIVOJLANISHIGA MISOLLAR VA RIVOJLANISHDAGI NUQSONLARNING TURLARI - Mamajonova Tillaxon Sobirovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarning tipik va atipik rivojlanishiga misollar va ularga ta’sir qiluvchi omillar hamda nuqsonlar turlari hamda ularga qanday yordam berish mumkinligi haqida so‘z yuritiladi.