Oʻ'UVCHILARNI KASB–HUNARGA YOʻNALTIRISHDAGI PSIXOLOGIK MUAMMOLAR - Mirhamidova Durdona Odiljon qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchilarda kasb-hunarga bo‘lgan tushunchalarni shakllantirish va qiziqishlarini oshirish, oʻquvchining xohishi, istagini hisobga olish, kasb-hunar egallashdagi qobiliyati, hunar uchun zarur bilimlarni egallashi va moyilligi, jismoniy ahvoli, sogʻligi haqidagi ma’lumotlarni hisobga olgan holda tavsiyalar berish haqida to‘xtalib o‘tilgan.