RESPUBLIKAMIZDA HARAKATLANUVCHI TARKIBLAR XAVFSIZLIGINI TA’MINLASH BO‘YICHA UMUMIY TEXNIK REGLAMENT QABUL QILINGANLIGI TO‘G‘RISIDA - Abduraxmanov Aziz Abduxaliqovich (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada O`zbekiston Respublikasida texnik jihatdan tartibga solish sohasida amalga oshirilayotgan ishlar va temir yo`l transporti harakatlanuvchi tarkiblari xavfsizligi to`g`risida qabul qilingan umumiy texnik reglament loyihasining qabul qilinishi to`g`risida ma‟lumotlar keltirilgan