AVTOMOBIL YO’LIDAGI ARXITEKTURA-LANDSHAFTGA TABIIY JARAYONNING TA’SIRI - Xalimova Shahnoza Rahimjon qizi; Sattorova Yoqutxon Yax’yo qizi; Abdullayeva Diyora Xabibulla qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada avtomobil yo‘llaridagi arxitektura-landshaftga tabiiy jarayonning ta’siri ya’ni ko‘chkilarning qanday sodir bo‘lishi, uning salbiy oqibatlari va unga qarshi ko‘rilgan chora tadbirlar yoritilgan.