BOLA TARBIYASIDA PSIXOLOGIYANING O‘RNI – BOLALARNING RUHIY RIVOJLANISHIDA OTA-ONANING ROLI, TO‘G‘RI TARBIYA METODLARI VA BOLALAR PSIXOLOGIYASI. - Madraximova Shaxnoza Azatboyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bola tarbiyasida psixologiyaning o‘rni – Bolalarning ruhiy rivojlanishida ota-onaning roli, to‘g‘ri tarbiya metodlari va bolalar psixologiyasi.