VALUTA BOZORI STATISTIKASI - Akbarova Barno Shuxratovna; Yuldoshev Mehriddin Akmaljon og’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xalqaro iqtisodiy integratsiya jarayonlaridagi ishtirokini kuchaytirish va tartibga solish muammolari, valyuta kurslari va O’zbekiston valyuta siyosatining o’ziga xos xususiyatlari tahlil qilingan va Valyuta- moliya munosabatlarining rivojlanayotgan mamlakatlar iqtisodiyotiga ta’sirini samarali foydalanish bo’yicha takliflar berilgan.