FOND BOZORINI RIVOJLANTIRISH ORQALI IQTISODIY TARAQQIYOTGA ERISHISH YO’LLARI - Najmiddinov Omadiyor Axliddin o’g’li; Akbarova Barno Shuhratovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada fond bozori faoliyat qilishining o‘ziga xos xususiyatlari, uning mamlakatning iqtisodiy o‘sish ko‘rsatkichlari bilan bog’liqligi o‘rganilgan, O‘zbekiston Respublikasida fond bozori holatining bir necha yillik ko’rsatkichlari tahlil qilingan, fond bozorining amal qilish mexanizmlarini takomillashtirishga qaratilgan tavsiyalar ishlab chiqilgan.