O‘ZBEK TILSHUNOSLIGIDA FONOLOGIK QARASHLAR - Hamdullayeva Mahliyo; Kurbanov Elbek Elmurodovich. (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Fonetika bo’limi o‘rganilishi, fonetikani o‘rganishning nazariy va amaliy ahamiyati, fonetikaning amaliyotda qo’llanilishi haqida ma’lumotlar berilgan.