POZITIVIZM, NEOLINGVISTIKA, SEMASIOLOGIYA, ETNOLINGVISTIKA VA SOTSIOLOGIZM OQIMLARI - Hamdullayeva Mahliyo.; Kurbanov Elbek Elmurodovich. (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Etnolingvistikaning vujudga kelishi va taraqqiy etishi to‘g’risida ma’lumot keltirilgan bo‘lib, etnolingvistika etnik madaniyat va til o‘rtasidagi munosabatlarni o‘zaro bog’liqligi haqida fikr yuritadi.