TAHLILNING FIZIK KIMYOVIY USULLARI - Manzura Muxammatjonova Ga’yrat qizi; Saidova Malika Sayfullayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tahlilning fizik-kimyoviy usullarining asosiy jihatlari, ularning ilmiy tadqiqotlar va sanoatdagi ahamiyati hamda zamonaviy tendensiyalari tahlil qilinadi. Fizik-kimyoviy tahlilning turli usullari (spektroskopiya, xromatografiya, elektrokimyoviy usullar va boshqalar) bo’yicha ma’lumotlarning yig’ilishi, tahlili va talqin qilinishi jarayonlari ko’rib chiqiladi. Shuningdek, fizik- kimyoviy tahlilning ilmiy tadqiqotlarda, sanoatda, ekologiyada va tibbiyotda qo’llanilishi o’rganiladi. Maqola kimyogarlar, fiziklar, biologlar, muhandislar, talabalar va fizik-kimyoviy tahlilga qiziquvchi keng doiradagi o’quvchilar uchun mo’ljallangan.