TALABALARNING KOGNITIV FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISHDA MULTIMEDIA TEXNOLOGIYALARINING IMKONIYATLARI - Qosimov Xasanboy Muxammadaminbek o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada talabalarning kognitiv faoliyatini takomillashtirishda multimedia texnologiyalarining imkoniyatlari, multimedia texnologiyalari talabalarning kognitiv faolligini qanday oshirishi, taʼlimda multimedia texnologiyalarining transformatsion salohiyati va ularning talabalarning bilim faolligini oshirish qobiliyati, faol oʻrganishni rivojlantirish va ijodkorlikni ragʻbatlantirish orqali anʼanaviy oʻrganish usullarini inqilob qilishi, multimedia integratsiyasini oʻzlashtirish toʻgʻrisida batafsil fikr yuritilgan.