BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARIDA KREATIV FIKRLASHNI SHAKLLANTIRISH - R.Lutfetdinova; F.Xaydarova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarida kreativ fikrlashni shakllantirish usullari koʻrib chiqiladi. Kreativ fikrlashni rivojlantirish uchun interaktiv metodlar, mashq turlari va innovatsion yondashuvlar tahlil qilinadi. Shuningdek, mustaqil fikrlash va ijodiy yondashuvni ragʻbatlantirish uchun muhit yaratish masalalari muhokama qilinadi.