O‘ZBEKISTONDA JAMOAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH ISTIQBOLLARI - Abjalov Abdijabbor Maxammadiyevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. O‘zbekistonda jamoat xavfsizligini ta’minlashda zamonaviy axborot texnologiyalarini joriy etish bilan bog‘liq tendensiyalarning mazmun-mohiyati ochib berilgan. Jumladan, ushbu jarayonning asosiy yo‘nalishlari, mavjud muammolar ilmiy jihatdan tadqiq etilgan. Umuman olganda, mamlakatimizda jamoat xavfsizligini ta’minlashda zamonaviy texnologiyalardan foydalanish bilan bog‘liq amalga oshirilayotgan ishlar samaradorligi va uni yanada samarali amalga oshirishning istiqbollari tahlil qilingan.