BIZNESDA MOLIYAVIY XAVFLAR VA ULARNI BOSHQARISH - Karimov Sharofiddin Rashid o'g'li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqola biznesdagi moliyaviy xavflarning mohiyati, turlari va ularni boshqarish usullarini tahlil qiladi. Maqolada moliyaviy xavflarning korxona faoliyatiga ta’siri, ularni aniqlash va baholashning ahamiyati hamda xavflarni minimallashtirish bo’yicha amaliy tavsiyalar keltirilgan.