NIQOBLANMAGAN SOVUQ QUROLLAR TADQIQOTINI O’TKAZISH METODIKASI - Jumageldiyev O’tkirbek (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada bugungi kunda sovuq qurollarning vujudga kelish tarixi, bugungi kundagi sovuq qurollarning jinoyatchilikdagi tutgan o’rni, sovuq qurollarning turlari, ularning xususiy va umumiy belgilari, bundan tashqari jinoyatchilikning oldini olishda sovuq qurollarni kriminalistik tekshirishning ahamiyati, shuningdek sovuq qurollarni ekspertiza qilishdagi xato va kamchiliklar bayon qilindi. Olingan malumotlarga asoslanib bu muammolarga yechim va xulosalar berildi.