BOSHLANĜICH TA’LIM TABIIY FANLARI DARSLARIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Alimardonova Mōtabar; soqova Gulchehra (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada zamonaviy kompyuter texnologiyalari imkoniyatlaridan umum ta ’lim maktablarining boshlang’ich sinf tabiiy fanlari darslarida foydalanishning afzallik va qulaylik tomonlari hamda axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining bugungi zamonaviy pedagogik ta’lim tizimida foydalanishning bosqichma-bosqich tizimi haqida yoritib berilgan.