INTERNET TARMOG‘IDA BULUTLI SERVISLAR EKSPERTIZASINING IMKONIYATLARI - Xudayberdiyev Sharofjon Abduazizovich; Murodilov Mirkomiljon Elmurod o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA : Maqolada bulutli servislar, ya’ni bulutli servislar va texnologiyalarning imkoniyatlari, vazifalari va tasnifi, uning raqamli ekspertizadagi o`rni haqida so`z yuritilgan. Bundan tashqari ushbu maqolada bulutli servislar turlari va ahamiyati haqida so`z yuritilgan.