PORTLOVCHI MODDALAR EKSPERTIZASIDA TEXNIK- KRIMINALISTIK VOSITALAR YORDAMIDA HAL QILINADIGAN MASALALARNING DOLZARBLIGI - Abdujabborov Bobur Raxmatullayevich; Nigmatov Yahyo Izzatillo o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada portlovchi moddalar ekspertizasida texnik- kriminalistik vositalar yordamida hal qilinadigan masalalarning dolzarbligi tahlil qilinadi. Portlovchi moddalar bilan bog‘liq jinoyatlarni tergov qilishda zamonaviy texnologiyalarning qo‘llanilishi, O‘zbekiston Respublikasining normativ-huquqiy hujjatlari va xalqaro tajribalar asosida yoritiladi.