“HODISA JOYINI KO‘ZDAN KECHIRISHDA ZAMONAVIY TEXNIK VOSITALARIDAN FOYDALANISH” - Axmadov Shaxruh Shuhratovich; Eshonqulov Sarvarbek Tursunboy o‘g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola hodisa joyini ko‘zdan kechirishda foydalanilib kelinayotgan zamonaviy texnik vositalarni ahamiyati, imkoniyatlari, vazifalarini o‘rganadi. Hodisa joyini ko‘zdan kechirishda bir nechta afzallik va bir qancha imkoniyatlarni taqdim etayotgan texnikalarni hodisa joyini ko‘zdan kechirishdagi o‘rni va ularning turlari haqida to‘liq bayon etiladi.