MAVZU: JINOYATLARNI TERGOV QILISHDA OZIQ-OVQAT EKSPERTIZASINING ROLI - XUDAYBERDIYEV SHAROFJON ABDUAZIZOVICH; HAMROYEV HUSNIDDIN ZAYNITDIN O‘G‘LI (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada jinoyatlarni tergov qilishda oziq-ovqat mahsulotlari ekspertizasining rolini o‘rganish hamda ushbu tizimni yanada takomillashtirishni muhokama qilishga bag‘ishlangan. Jinoyatlarni tergov qilishda oziq-ovqat mahsulotlari ekspertizasi mavjud mexanizmini yanada optimallashtirish bo‘yicha qisqacha ma’lumotlar berilgan.