FONOSKOPIK EKSPERTIZANING BUGUNGI KUNDAGI IMKONIYATLARI VA AHAMIYATI - Qirg‘izboyev Maruf Odiljon o’g’li; Mirzayev Mirzohid Murod o`g`li (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Maqolada fonoskopik ekspertizasninig bugungi kundagi imkoniyatlari va hamiyati, bugungi kundagi o’rni vazifalari va tasnifi, uning ekspertizadagi o`rni haqida so`z yuritilgan. Bundan tashqari ushbu maqolada fonoskopik ekspertizasi obyektlari o’tkazilish tartibi yoritilgan.