BUXGALTERLIK EKSPERTIZASINING TADQIQOTIDA HAL ETILADIGAN MASALALARNING AHAMIYATI - Haydarov Ilhom Yusupovich; Umarov Jo‘rabek Shavkatjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Sud-buxgalteriya ekspertizasi iqtisodiy ekspertizaning eng keng tarqalgan turlaridan biri bo‘lib, u korxona (tashkilot), xo‘jaliklarning buxgalteriya hujjatlaridagi hisob-kitob jarayonlarini (operatsiyalarini) tahlil qilinishi, davlat, jamoa mulki talon-taroj qilinganlik va boshqa xo‘jalik, mansab jinoyatlarini ochish kabi holatlarga ehtiyoj tug‘ilganda o‘tkaziladi.