SUD KOMPYUTER TEXNIKAVIY EKSPERTIZASINING IMKONIYATLARI VA DASTURIY TA’MINOTLARI - Sobirov Furqat Baxromboy o’g’li; Baxtiyorova Sevinch Faxriddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada kompyuter texnikaviy ekspertizasining ahamiyati , uning amaliyotda tatbiq etilgan imkoniyatlari , raqamli dalillarni olish mumkin bo’lgan obyektlar tahlil qilingan. Shuningdek , sud kompyuter texnikaviy ekspertizasini amalga oshirishda foydalaniladigan dasturiy ta’minotlar atroflicha o’rganilgan.