KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA AGRESSIVLIKNING NAMOYON BOʻLISHI - Sherdanaqulova Sarvinoz To'lqin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Maqolada bolalardagi agressivlilik muommosi va uning dolzarbligi, xorijiy va mahalliy olimlar tomonidan agressiv xulq-atvorning o’rganilishi, ilm-fanga kiritgan yangiliklari va tadqiqot natijalari bayon etilgan.