“SHAXS XUSUSIYATLARINI OʻRGANISH” TESTI ASOSIDA DELIKVENT XULQ-ATVOR ANIQLANGAN OʻQUVCHILAR BILAN KORREKSION MASHGʻULOTLAR OLIB BORISH - O’ktamov Sarvar Mixtatovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Voyaga yetmaganlarni orasida noqonuniy xatti-harakatlarni sodir etilishi bu juda achinarli holatlardan hisoblanadi. Delikvent ahloqni yuzaga kelishi sabablari va unga ta’sir etuvchi omillar turlicha bo‘lishi mumkin. Maqolada delikvent ahloqni kelib chiqish sabablari, uni bartaraf etish usullari o‘rganib chiqilgan. Shuningdek mavzu yuzasidan fikrlar bildirilib, taklif va xulosalar berib o‘tilgan