TA’MINOT ZANJIRLARINI BOSHQARISHDA SUN’IY INTELLEKTDAN FOYDALANISHNING AFZALLIKLARI - Shodiyeva Nozanin Abdulaziz qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sun’iy intellekt texnologiyalarining ta’minot zanjirlarini boshqarish jarayonidagi roli va afzalliklari tahlil qilinadi. Sun’iy intellektning prognozlash, avtomatlashtirish, xarajatlarni optimallashtirish va logistika jarayonlarini yaxshilashdagi o‘rni yoritib beriladi. Shuningdek, ushbu texnologiyaning biznes samaradorligini oshirish va tavakkalchiliklarni kamaytirishdagi ahamiyati muhokama qilinadi.