BOLA TARBIYASINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Abduxalikova Madinaxon Doniyor qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Jamiyatda o’sib kelayotgan har bir yosh avlodning ertangi kuni qanday kelishi, hamda uning ham jismoniy ham ma’naviy jihatdan yetuklik darajasiga ko’tarilishi uning psixologiyasiga bog’liq. Shuning uchun ham hozirda bolalarni oilada qanday muhitda tarbiya topayotganligi barchamiz uchun juda dolzarb mavzudir.