O‘QUVCHILAR NUTQIDAGI MUAMMOLARGA YECHIM IZLASH - Mirzayeva Ziyoda Madjiddinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya. Ushbu maqolada o‘quvchilarning nutqida ishlatilgan faol so‘zlarni mazmunan o‘rganishga harakat qilindi va bu so‘zlarning ko‘pchiligi chetdan o‘zlashilgan so‘zlar ekanligi misollarimizda yaqqol ko‘rinib turibdi. Maqola so‘ngida esa ushbu muammolar yuzasidan yechimlar ko‘rsatilib o‘tildi.