TA’LIM MUASSASALARIDA MA’NAVIY-MA’RIFIY ISHLAR SAMARADORLIGINI OSHIRISH: MUAMMO VA YECHIMLAR - Eshniyazov Soatmurod Xurramovich; Islomjon Tolipov G‘ofurjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ma’naviy-ma’rifiy ishlarni tashkil etish va unda inson qadri masalalari bо‘yicha fikr va mulohazalar yuritilgan. O‘zbekistonda amalga oshirilayotgan ma’naviy-ma’rifiy ishlar sohasidagi yutuq, kamchilik, muammo va ularning yechimlari, tashkil etilayotgan tadbirlarda insonlarni qadrlash, ularga g‘amxо‘rlik qilish tadbirlarni tashkil etishda tarbiyaviy jarayonlar haqida ma’lumotlar berilgan.