O’QUVCHILARDA TEMPERAMENT VA XARAKTERNI SHAKLLANISH OMILLARI - Ro'ziboyeva O'g'ilxon Abduraimovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqola o‘quvchilarning xarakterini shakillantirishda oila, maktabgacha ta‘lim muasassalari, kasb-hunar maktablarining roli va ahamiyati haqida. Temperament turlari haqida qisqacha ma‘lumot berilgan.