SANOAT KORXONALARIDA AXBOROT TIZIMLARINING O‘RNI - Nurmatova Yorqinoy Abdulhayevna; Axmadaliyev Zoxidjon Zokirjonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annоtasiya: Axborot tizimlari uchun mo’ljallangan korxonaning tezkor boshqaruvi korxona to’g’risidagi barcha mavjud ma’lumotlarni o’z ichiga olgan ma’lumotlar bazasi asosida tuziladi. Ushbu turdagi axborot tizimi biznesni boshqarish vositasi bo’lib odatda korxona axborot tizimi deb ataladi.