GANDBOL SPORT MASHG’ULOTLARINI TASHKIL ETISH VA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN SAMARALI FOYDALANISH - O'zganboyev Rasuljon Raimdjonivich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada muallif tomonidan gandbol sport mashg’ulotlarini tashkil etish va zamonaviy pedagogik texnologiyalardan samarali foydalanish haqida ma’lumotlar keltirilgan.