IJTIMOIY TARMOQ BRAUZERLARI - Alimova Nozima Raximjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Brauzer internetga kirish uchun ishlatiladigan dastur bo’lib, web- saytlarga kirish va ular ichida maqolalar o’qish, multimedia ko’rish, bir saytdan boshqasiga bog’lanish, chop etish, elektron habarlarni yuborish va qabul qilish singari amallarni bajarish imkonini yaratadi. Ayni shu jihatdan ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqdagi brauzerlar va ularning xususiyatlari haqida fikr yuritiladi.