O’QUVCHILARNI KASB TANLASHIGA KO’MAKLASHISH VA KASB- HUNARGA YO’NALTIRISH ISHLARINI SAMARALI TASHKIL ETISH. - Razzakova Nargiza Farxodovna; Jumaniyazova Zilola Arslonbekovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya: Maktab o’quvchilarini kasb-hunarga yo’naltirishda samarador usullarni qo’llashda, natijaviylikka erishishda, to’g’ri kasb tanlashga ko’maklashishda loyihaviy ishdan foydalanish..