IMOM AL-BUXORIY ILMIY-IJODIY VA IBRATLI HAYOT YO’LI O’QUVCHILARDA IXLOS, IYMON XISLATLARINI TARKIB TOPTIRISHIDAGI ASOSIY JIHATI - Razzaqov Bilimjon Begijon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annatatsiya. Ushbu maqolada Imom Ismoil al-Buxoriyning hadis nilmiga qo’shgan hissasi, dunyo tamaddunida tutgan o’rni va uni maktab o’quvchilari tarbiyasidagi ahamiyati haqida so’z boradi.