КОЛБАСА МАХСУЛОТЛАРИГА ҚЎЙИЛАДИГАН ГИГИЕНИК ТАЛАБЛАР ВА УЛАРНИНГ САҚЛАНИШ ТАЛАБЛАРИ. - Нуров Сарбоз Азим ўғли. (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Колбаса маҳсулотлари озуқа саноатининг муҳим қисми бўлиб, уларнинг сифати ва хавфсизлиги инсон саломатлигига бевосита таъсир қилади. Ушбу мақолада колбаса маҳсулотларига қўйиладиган гигиеник талаблар, ишлаб чиқариш жараёнида санитария қоидаларига риоя қилиш аҳамияти, маҳсулотларни сақлаш ва ташишдаги асосий қоидалар ҳамда хавфсизликни таъминлаш учун амалга оширилиши лозим бўлган чора-тадбирлар таҳлил қилинган.