TADBIRKORLIK SUBYEKTLARINING BARQARORLIK REYTINGINI ANIQLASHNI TAKOMILLASHTIRISH MASALALARI - Yаkubоv Ulugbеk Kаsimоvich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada tadbirkorlik subyektlarini reytingini aniqlashda koʻrsatkichlar tizimini shakllantirish, faoliyat samaradorligiga baho berishning oʻziga xos jihatlari aniq biznes subyekti misolida yoritib berilgan. Tadbirkorlik subyektining faoliyatiga baho berishning yoʻllari atroflicha muhokama qilingan. Tadbirkorlik subyekti faoliyati tahlilidagi munozarali masalalarga mualliflik tavsiyalari taklif etilgan. Taklif etilgan tavsiyalar asosida tadbirkorlik subyektining barqarorlik reytingini belgilashda muhim koʻrsatkichlar belgilab berilgan.