MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TA’LIMIY JARYONLARNI TASHKIL QILISHDA RAHBARNING BOSHQARISH MAHORATI - Bo'riboyeva Nasibaxon Abbosovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annatatsiya: ushbu maqolada rahbarlarning ta’lim tarbiya, ish va kasbiy faoliyatida fikr almashish va ta’limiy faoliyatni boshqarish ahamiyati hamda asosiy vazifalari haqida aytib o‘tilgan.