SUYAK SINISHLAR VA TASHXISLASH - Rajabov Xamdam Sultanovich (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: O‘zbekistonda suyak sinishlarining juda ko’p turlari uchraydi. Ushbu maqolada suyak sinishi, ularning uchrashi va davolashda nur tashxishlash haqida so‘z yuritiladi.