PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK YONDASHUVLAR ASOSIDA TA’LIM SIFATINI OSHIRISH YO‘LLARI - Anvarova Mushtariy Abbosbek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim sifatini oshirishda psixologik-pedagogik yondashuvlarning roli chuqur tahlil qilingan. Unda o‘quvchi shaxsini rivojlantirish, individual yondashuvlar, zamonaviy ta’lim texnologiyalarining psixologik asoslari, raqamli vositalar, differensial va inklyuziv ta’lim usullarining samaradorligi yoritilgan. Shuningdek, o‘qituvchi, ota-ona va psixologlar o‘rtasidagi hamkorlik orqali ta’lim jarayonining yaxlit va samarali tashkil etilishi asoslab berilgan.