BO‘LAJAK BOSHLANĞICH SINF ÕQITUVCHILARINI SAVODXONLIK DARSLARI ORQALI KASB KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Yuldasheva Nilufar Abdullayevna; Fatxullayeva Shoxsanam Zafar qizi; Hakimjonova Dilnoza Nizomiddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining kasbiy kompetensiyasini rivojlantirishda savodxonlik darslarining o‘rni tahlil qilinadi. Savodxonlik nafaqat o‘qish va yozish ko‘nikmalarini shakllantirish, balki mantiqiy fikrlash, axborotni qayta ishlash va kommunikativ qobiliyatlarni rivojlantirishga ham xizmat qiladi..