FARZAND TARBIYASIDA ZO’RAVONLIK OQIBATLARI - Kemalova Umitay Tugelbay qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada farzand tarbiyasida ota-onalarning roli va bolalarga nisbatan zo’ravonlikning oqibatlari yoritib berilgan.