OʻQITUVCHILARNING MALAKASINI OSHIRISH TIZIMINING MOHIYATI VA AHAMIYATI. - Ko‘bayev Akmal Sirliyevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada taʻlimning mamlakat taraqqiyotidagi oʻrni, taʼlim sifatini oshirish va ahamiyati, malakasini oshirish tizimining mohiyati va ahamiyati, oʻqituvchilarning malakasini oshirish tizimini innovasion boshqarish ishlab chiqish va amaliyotga tatbiq etish muhim ahamiyati qisqacha bayon etilgan.