ALOHIDA TA’LIM EHTIYOJLARI BO‘LGAN BOLALAR VA O‘SMIRLARNING TA’LIM OLISHLARI UCHUN ZARURIY PSIXOLOGIK- PEDAGOGIK SHAROITLARNI YARATISH - Tilakova Mavjuda Ashurovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Inklyuziv ta’lim tizimiga umumiy o‘rta, o‘rta maxsus, professional ta’limi muassasalari kiradi. Uning maqsadi alohida ta’lim ehtiyojlari va individual imkoniyatlarning xilma-xilligini inobatga olgan holda bolalarni o‘qitish va o‘qitishda to‘siqsiz muhit yaratishdir