YOSHLAR TARBIYASIDA IJTIMOI-PSIXOLOGIK MUOMMOLARNI BARTARAF ETISH YO‘LLARI . - M.Xudoynazarova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola hozirgi kundagi barcha tinglovchilarning muammolarini batafsil o‘rganish, ularni oldini olish va yordam berish, jamiyat hayotida faolligini oshirish, qobiliyat va liderlik mahoratini oshirishga intilish, bu muammolarini yechimini topishga harakat qilish, ular hayotida psixologik muhitni yaratish va jamiyatda faoliyat olib borishga yordam berish kabilarni o‘z ichiga oladi.