ZAMONAVIY OILALARDA JONLI MULOQOT: PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK SHAROITLAR TADQIQI - Tursunova Maftunabonu Baxtiyorjon qizi; G'aforova Ziyoda Nasriyeva (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada zamonaviy oilalarda jonli muloqotning ahamiyati, uning tarbiyaviy va psixologik jihatlari, shuningdek, bunday muloqotni shakllantirish va rivojlantirishga ta’sir etuvchi pedagogik-psixologik sharoitlar tadqiq qilingan. Tadqiqot natijalari oilaviy muhitda sog‘lom kommunikatsiya madaniyatini shakllantirish bo‘yicha tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.